ΙΣΤΟΡΙΚΟ

1967

Ίδρυση της εταιρίας

 

Το 1967 ιδρύθηκε από τον Αλέξανδρο Ατσά η επιχείρηση μας στην Κάλυμνο. Η επιχείρηση δραστηροποιήθηκε στις οικοδομές και στην εμπορεία οικοδομικών παραδοσιακών υλικών. Παράλληλα με την εμπορεία των δομικών και οικοδομικών υλικών ξεκίνησε την λειτουργία της και η βιοτεχνία παραγωγής πλακών εξωτερικού χώρου.

1980

Επέκταση εταιρίας εκτός Καλύμνου

Μετά το 1980 η εταιρία επεκτάθηκε και σε νησιά εκτός Καλύμνου και σε όλα τα Δωδεκάνησα ιδρύοντας το 1992 την ΑΤΣΑΣ Α.Ε.Β.Ε.

1993

Φτιάξαμε το υποκατάστημα μας στην Κω.

Μελετώντας τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της αγοράς δημιουργήθηκε το υποκατάστημα μας στην Κω απο τα αδέρφια Νικόλαο Ατσά και Μανώλη Ατσά.
2002

Ίδρυση της ΑΤΣΑΣ Κατασκευαστική

Έχοντας αποκτήσει τις απαραίτητες εμπειρίες και τεχνογνωσία στον χώρο τα αδέρφια Νικόλας και Μανώλης ίδρυσαν την ΑΤΣΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ η οποία δραστηριοποιείται στην Κάλυμνο και στην Κω, κατασκευάζοντας πολυκατοικίες, μονοκατοικίες και τουριστικές κατοικίες.
2003

Μόνιμη έδρα της επιχείρησης στην Κω.

Μετά από 10 χρόνια λειτουργίας της εταιρίας ως ΑΤΣΑΣ Α.Ε.Β.Ε η μόνιμη έδρα της μεταφέρθηκε στην Κω σε νέες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 10000 τ.μ.
2011

Ίδρυση της ΑΤΣΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ.

Τον Δεκέμβριο του 2011 η εταιρία επεκτάθηκε και στον χώρο των μεταφορών με την ΑΤΣΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ αναλαμβάνωντας μεταφορές από και προς το νησι της Κω.

2017

Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου

Εκλογή νέου προέδρου Μανώλης Ατσάς και αντιπροέδρου Δουρόπουλος Αλέξανδρος

Παρών

Ανοδική πορεία.

Σημειώνοντας κάθε χρόνο ανοδική πορεία αφήσαμε τα παραδοσιακά δομικά και οικοδομικά υλικά και περάσαμε σε πιο σύγχρονες μορφές δόμησης και υλικών όπως ξηρή δόμηση. (γυψοσανίδες, μονωτικά, ηχομονωτικά προϊόντα).

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΙΔΡΥΤΗΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΤΣΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΤΣΑΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Scroll to Top